[Infografic] De ce este util să folosești un software pentru managementul resurselor și al proiectelor?

Ioana Boie

24/3/22

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, într-un ritm accelerat de contextul actual, nevoia de adaptare este mai importantă ca niciodată.

Companiile care oferă servicii sunt nevoite să satisfacă nevoile clienților lor, pe măsură ce acestea apar; să fie mereu acolo pentru ei, să le ofere cele mai bune soluții și să o facă la timp. Și toate acestea, păstrându-și, de asemenea, compania profitabilă.

Cea mai dificilă parte în realizarea acestui lucru este să ai resursele potrivite disponibile la timp pentru nevoile actuale ale proiectelor, atunci când echipa ta lucrează constant la mai multe proiecte în același timp.

Tocmai aici intervine SocrateRM. Este instrumentul perfect pentru optimizarea eficienței echipei tale, ajutându-ți organizația să reducă pierderile prin alocarea optimă a resurselor.

Află cum te ajută SocrateRM, citind infograficul de mai jos!

 De ce este util să folosești un software pentru managementul resurselor și al proiectelor
*Surse date statistice: The State of Project Management in 2020 [42 Statistics], Pulse of the Profession study from the Project Management Institute
  • Alocare optimă a resurselor
  • Pontaje pe baza alocărilor
  • Analiză de performanță în timp real
  • Facturare eficientă
  • Bugetare integrată
  • Comunicare în echipă
Programează demo

Poți lua legătura cu unul dintre consultanții noștri pentru a afla mai multe detalii despre cum te poate ajuta SocrateRM. 

PROGRAMEAZĂ
Testează gratuit

Te poți familiariza cu funcționalitățile soluției, timp de 14 zile, gratuit! Decizi apoi dacă este cea mai bună alegere pentru tine și pentru echipa ta!

TESTEAZĂ