Politica de confidențialitate

Introducere

Această Politică de confidențialitate explică ce informații personale colectează BITSoftware s.r.l., companie înregistrată în România cu numărul J08/3704/1993 ("BITSOFTWARE", "noi" sau "noastră"), cum putem folosi informațiile colectate și pașii pe care îi luăm pentru a ne asigura că sunt păstrate în siguranță. De asemenea, explică drepturile dvs. și cum puteți să ne contactați.

Această politică de confidențialitate vă oferă informații despre tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. și despre modul în care folosim aceste date personale. Termenii utilizați în această politică de confidențialitate au același înțeles cu cel atribuit acestora în contractul SocrateCloud.
Vă rugăm să rețineți că nu BITSoftware, ci Clientul este operatorul de date în ceea ce privește datele personale cuprinse în sau legate de exploatarea produselor BITSoftware. Problemele legate de aceste date personale trebuie adresate direct către sau de către Clientul BITSoftware.

Vă rugăm să rețineți că nu BITSoftware, ci Clientul este operatorul de date în ceea ce privește datele personale cuprinse în sau legate de exploatarea produselor BITSoftware. Problemele legate de aceste date personale trebuie adresate direct către sau de către Clientul BITSoftware.

Ce informații colectăm?

Datele personale pe care le deținem în legătură cu dvs., în calitatea noastră de operator de date, pot include:

De asemenea, procesăm date operate de către Client, și anume:

Toate acestea reprezintă date personale ale clienților. Prelucrarea datelor personale ale clienților este guvernată de Acordul de prelucrare a datelor clienților. Dispozițiile de mai jos nu se referă la datele personale ale clienților, prelucrarea (procesarea) cărora este tratată exclusiv în Acordul de prelucrare a datelor clienților, prin care BITSoftware este împuternicit al Clientului.

Unele dintre datele dvs. personale pot fi împărtășite cu noi de către terțe părți, cum ar fi:

De asemenea, colectăm, folosim și împărtășim date agregate, cum ar fi date statistice sau demografice. Datele agregate pot fi obținute din datele dvs. personale, dar sunt puse împreună într-o manieră agregată și anonimă (astfel încât acestea să nu poată fi asociate cu niciunul dintre datele dvs. de identitate și de contact sau alte date personale) și nu constituie date cu caracter personal în scopuri legale. De exemplu, putem anonima și agrega datele de profil și / sau datele tehnice cu cele ale altora și (a) le folosim în scopuri interne de gestiune, (b) o împărtășim cu parteneri de afaceri actuali sau potențiali și (c) oferte care sunt făcute prin BITSoftware.

Atunci când colectăm toate categoriile speciale de date personale despre dvs. (acestea includ detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele biometrice și genetice) o vom face numai cu acordul dvs. explicit.

Cum folosim datele dvs. personale și care este baza noastră juridică pentru a face acest lucru?

Acestea sunt bazele juridice pe care le avem pentru păstrarea și prelucrarea datelor dvs. personale:

Iată cum folosim datele dvs. personale și baza legală (Baza legală) pentru a face acest lucru:

Dacă vă înregistrați la noi, ne furnizați datele de identitate și de contact. Aceste date de identitate și de contact pot fi completate în timp cu alte informații. Folosim aceste informații pentru a vă menține înregistrarea cu site-ul și produsele BITSoftware și pentru a administra relația noastră cu dvs. Baza legală: consimțământul și interesul legitim (pentru a vă reaminti de problemele legate de contul dvs. pe site-ul nostru).

Dacă ne furnizați detalii de plată, vom utiliza datele dvs. de identitate și de contact, detaliile de plată și datele de tranzacție aferente, pentru a procesa tranzacția și pentru a primi plata relevantă. Baza legală: contract și interes legitim (pentru a primi plata sumelor datorate). [Rețineți că nu stocăm detaliile dvs. complete de plată - acestea sunt deținute de furnizorii de servicii de plată. Cu toate acestea, putem stoca ultimele patru cifre ale numărului cardului bancar, care sunt păstrate pentru a ajuta la rezolvarea întrebărilor privind virarea de stimulente.]

Din când în când, puteți să ne oferiți feedback sau să colaborați în alt mod cu noi, interacțiune care, în combinație cu alte date deținute, poate fi inclusă în datele dvs. de profil. În utilizarea produselor BITSoftware, noi și furnizorii noștri de servicii vom colecta, de asemenea, date tehnice. Utilizăm date de profil și date tehnice pentru a analiza utilizarea produselor BITSoftware și pentru a le combina cu date similare pentru alți utilizatori ca dvs., cu scopul de a face produsele BITSoftware mai bune și mai relevante pentru dvs., pentru a ne permite să creăm un conținut mai potrivit pentru dvs. și să vă trimitem comunicări mai relevante. Baza noastră: Interes legitim (pentru adaptarea serviciilor și mesajelor noastre de marketing în funcție de interesul dvs.).

În cazul în care optați pentru a primi mesaje de marketing de la BITSoftware, vom utiliza datele dvs. pentru a vă trimite informări în scop de marketing. Baza noastră: Consimțământ.

Vom utiliza datele de marketing și de comunicare și datele de identitate și de contact pentru a vă informa în legătură cu modificările importante în relația cu dvs., cum ar fi această notificare cu privire la modificările aduse Politicii de confidențialitate. Baza noastră: Obligația și interesul legitim (în menținerea unei relații corecte cu dvs.).

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile descrise de mai sus, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim într-un alt scop și că acesta este compatibil cu scopul original. Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale în alte scopuri, vă vom anunța și vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru. Putem prelua datele dvs. personale fără a vă aduce la cunoștință sau fără consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

Cu cine ne vom împărtăși datele dvs. personale?

Vom împărtăși datele dvs. personale cu diverse terțe părți, dar întotdeauna pentru scopurile descrise mai sus. Aceste terțe părți sunt întreprinderi (și, în unele cazuri, organizații de caritate) de următoarele tipuri:

De asemenea, putem să împărtășim datele dvs. personale cu alte persoane atunci când acest lucru este impus de lege.

Datele dvs. de marketing și de comunicare vor fi împărtășite unei terțe părți în scopul lansării unei relații comerciale directe cu dvs. doar în cazul în care v-ați dat consimțământul pentru acest lucru.

Dacă vă transferăm datele dvs. cu caracter personal în afara Spațiului Economic European (SEE) într-o țară care nu oferă un nivel similar de protecție juridică cu cea prevăzută de legile europene privind protecția datelor, am instituit garanții adecvate din punct de vedere legal pentru a menține o siguranță a datelor dvs. personale. Puteți solicita detalii cu privire la aceste garanții prin contactarea ofițerului nostru de informații.

Dacă afacerea sau bazele noastre de date vor fi vândute, datele dvs. personale pot fi furnizate consultanților potențialilor cumpărătorilor cu protecția juridică adecvată și transferate noilor proprietari ai companiei.

Cât timp vom păstra datele dvs. personale?

Păstrăm datele dvs. personale atâta timp cât este necesar:

Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele personale, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor, riscul potențial de daune cauzate de utilizarea neautorizată sau divulgarea acestor date, scopurile pentru care le procesăm, indiferent dacă le putem realiza prin alte mijloace, precum și cerințe legale, fiscale și contabile.

Atunci când nu vom mai avea nevoie de datele dvs. personale, le vom șterge sau le vom anonimiza.

Cum asigurăm securitatea datelor dvs. personale?

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. În plus, limităm accesul la datele dvs. personale doar acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe care au nevoie ele pentru a-și putea desfășura activitatea. Ei vor procesa datele dvs. personale doar conform instrucțiunilor noastre și acestea vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Avem proceduri pentru a face față oricăror încălcări ale datelor cu caracter personal suspectate și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare a legislației în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

Drepturi legale

În conformitate cu legea, aveți următoarele drepturi:

Dacă doriți să exersați oricare dintre drepturile menționate mai sus, vă rugăm să contactați ofițerul nostru de informații prin e-mail la adresa de mai jos. Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs. legale, așa cum este specificat mai sus. Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau abuzivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Este posibil să fie necesar să solicităm informații specifice de la dvs. pentru a vă confirma identitatea și a ne asigura ca aveți dreptul de a accesa datele personale relevante (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi legale). Aceasta este o măsură de securitate pe care o luăm pentru a evita divulgarea datelor dvs. personale unei persoane care nu are dreptul să o primească.

De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. pentru a vă putea da un răspund mai rapid.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

Contactați-ne

Am numit un ofițer de informații care este responsabil de monitorizarea întrebărilor legate de această politică de confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, inclusiv orice solicitare de exercitare a drepturilor dvs. legale, vă rugăm să contactați ofițerul nostru de informații utilizând detaliile prezentate mai jos.

Adresa de e-mail a ofițerului de informații: privacy@bitsoftware.ro

Adresa poștală a ofițerului de informații: BIT Software S.R.L, str. Rozelor nr. 1, 500381 Brașov România

Aveți dreptul să depuneți o plângere în orice moment la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), autoritatea de supraveghere a României pentru probleme de protecție a datelor. Cu toate acestea, apreciem șansa de a răspunde obiecțiilor dvs. înainte de a vă adresa ANDPDCP.